Omalovánky
"Vybarvi ten strom."
Zeptáš se "který"
a já jen ukážu.
"Ten ne, není krásný."
Pozoruju mladého muže,
nezajímají ho všední věci,
je to něžnost, láska?
"Ty jsi hloupá.
Radíš mi vybarvovat,
ale sama neuvaříš."
Padá mi slza,
v té chvíli vím,
že něžný vůbec není.
Přečteno 324x
Tipy 10
Poslední tipující: Belmon, Bíša, NikitaNikaT., Mraveneček, igniss, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)