mé prsty
Anotace: ... ti hrají ...
.
Zůstaň ležet
na polštáři,
nebo raději
i svou tváří
na ručníku,
však Tě
bolí záda.
Už dávno
nejsou
mladá,
jak vím,
mé prsty
je znají
zpaměti
a se Tvými
spasmy
už po léta
secvičené
preludují
provoněné
sonety
olejem
klouzavým
od hlavy
přes šíji
na ramena,
piánko
podél těla
na boky
a forte
po páteři
nazpět a
ještě a ještě.
Potom od paty
k srdci
zvolna.
Už po
stopátý
v roce
a hlavně
na vánoce
mé prsty jsou
nevšední dárky
pro pohádky
a pohárky
v duši.
.
Přečteno 410x
Tipy 19
Poslední tipující: Caracol, Bíša, Iva Borecká, Nahá, Romana Šamanka Ladyloba, hostmen, Lota, Mraveneček, Myrja, monterka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)