..dnes jsem viděla slunce, jak vycházelo nad mořem, bylo - tak rovnoměrně kulaté – tak hřejivé – nádherné a přesto mi byla zima
…a teď
16.07.2008 22:57:00 | Najlin
Pokud jsi se ocitl na křižovatce uprostřed travnatého kruhu... prožíváš pocit dokonalosti... ztrácíš vše, na co jsi byl zvyklý, a přesto to všechno v Tobě žije dál. Paradox okamžiku. Konec svázaný se začátkem ;-)
03.07.2008 10:53:00 | Levandule
Konec je dobrý - protože není koncem...počkej na další periodu - oranžová - zelená... ;-)
03.07.2008 00:05:00 | G.P.
Konec mne trochu překvapil, ale dílko je poutavé, líbí se mi a má dobrou myšlenku.
02.07.2008 22:01:00 | NikitaNikaT.