Led a vítr
Led který hřeje
a vítr co stojí
Proč jsi to udělal
a zmámil mě celou
nesnáze přivolal
neznámou měrou
bojím se zůstat stát
bojím se běžet
nevím kdy se mám smát
kdy zůstat ležet
bojím se přiblížit
bojím se mluvit
nechci já ublížit
chci tě jen držet
Proč jsi to udělal
opils mě láskou
kam jít teď dál
s pohřební páskou
Led který hřeje
a vítr co stojí
tak proč
proč se tak bojím
Přečteno 404x
Tipy 22
Poslední tipující: Severka, Belmon, PoeziGirl, Vlk v rouše, Marfuša, Iva Borecká, labuť, NikitaNikaT., igniss, Štěpina G, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)