Blázni
Jen blázni spěchají,
se slovníkem do postele,
křikem bezstarostné ženy,
plného vzrušení,
dnešní noc skončí takhle,
všechna jitra světa,
barevné listy,
ach ta samota,
pohledy dravce,
pády ze střechy,
na nevinné dámy,
z měsíce padáme,
na parketu divadla,
hrajeme si své,
role loutkové,
malí rytíři,
na mlýny útočí,
až ke hvězdám se vyletí,
na rtech s básněmi.
Přečteno 487x
Tipy 18
Poslední tipující: Rolnička, drsnosrstej kokršpaněl, Emily Winnacott, Severka, pejrak, Bíša, Anewue, NikitaNikaT., Sandra_T, waterlily, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)