Území přísného utajení
Anotace: ... má každý v sobě ...
Území přísného utajení
je jenom sbírkou pocitů
je procházkou krajem mého snění
a hranice v mapě chybí tu
Území přísného utajení
je toulkou v rajských zahradách
tam bez obavy z prozrazení
sadař mi růži podává
V území přísného utajení
se octnu vždycky na chvíli
a bez obavy z prozrazení
tam smím ti říkat - můj milý
Přečteno 484x
Tipy 20
Poslední tipující: jedam, Květka Š., Agniezka, UCET KE ZRUSENI, danaska, Mraveneček, Iva Borecká, Jiparo, labuť, Sandra_T, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)