Srdce
Anotace: už nezbylo nic kde mám ho hledat??:D
Z mého srdce,
chybí velká čast.
Něco jsem dala matce,
a zbytek dala rozkrást.
Každý kdo mě zná,
kousek mě má.
V hrudi prázné místo,
ja chci naopltáku něco za to.
Až bude mě zas milovat,
někdo mi kus ze sebe dá.
Srdce mi bude dorůstat,
a štěstí mě zas potká.
Přečteno 399x
Tipy 8
Poslední tipující: Larey, Caracol, monterka, Bíša, Mraveneček, igniss
Komentáře (3)
Komentujících (3)