Konec mne překvapil, jinak je to celkem pěkné dílko. Má krásnou myšlenku.
03.07.2008 20:37:00 | NikitaNikaT.
... víš co? ... ále nic ...
Otvírám srdce abys mohla vkročit
A znovu mi v něm našlapat
Raději ale neotevřu oči
Nechám si ten sen stokrát zdát
03.07.2008 19:35:00 | JardaCH