Jsem jen...
Anotace: P.S.: Možná pochopíte
Všechy ty pravidla
jsi mi napsal na čelo
a já se zapomněla
dívat do zrdcadla
.
.
Prostě jsem jen zapomněla
Víš, stále ještě žiju
a brečím
a směju se,
abych pochopila lidi
*každej jsme tak individuální
abych pochopila Tebe
a moje největší tajemství
(miluju tě)
A pořád jsem jen nejlevnější parcela v monopoly
Přečteno 373x
Tipy 9
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, brevídka, Someday, Simísek, Caracol, Mraveneček
Komentáře (2)
Komentujících (2)