Na bílém nebi
Na loži smutném bez lásky
kreslí tvé tělo obrázky
na bílém nebi do černa
láska je tělům nevěrná
pro duši pro naději
pro dávno mrtvý hlas
proč jenom bez něj
ti bejvávalo snáz
na bílém nebi červené psaní
chvějí se prsty maličkých dlaní
na bílém loži poslední tečku
krví si maluješ svatební vlečku
Přečteno 336x
Tipy 15
Poslední tipující: ziriant, Myrja, Holis, Hesiona-Essylt, Romana Šamanka Ladyloba, danav, Simísek, Mraveneček, monterka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)