Láska vs. přátelství
Anotace: doba tvorby: 50 minut
Láska vs. přátelství
příteli sloužit, o lásce snít,
po lásce toužit, přátelství chtít….
Jediná cesta přes dlouhý most
Láska je propast, přátelství skvost
S láskou vždy prožiješ překrásné chvíle,
přátelství pomůže dosáhnout cíle.
O lásce může se špatný sen zdát,
s přítelem nikdy se nemusíš bát
Přítele ztratíš, zůstaneš sám,
s láskou se naučíš život žít dál.
Láska tě naučí chtít všechno hned,
s přítelem dokážeš křáčeti vpřed
Láska je moře přesmutných slz,
co paprsky přátelství proslunní skrz,
láska tě dokáže u srdce hřát,
přítel ti poradí kudy se dát…
Přečteno 483x
Tipy 8
Poslední tipující: Egretta, Romana Šamanka Ladyloba, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)