Chtěla bych ti říct...
Anotace: Básnička o životě... ze života...
Chtěla bych ti říct, jak moc tě mám ráda,
jak moc toužím po tvém obejmutí.
Vím, že mám v tobě kamaráda
a k lásce tě nic nepřinutí.
Chtěla bych ti říct, jak buší mi srdce,
když na tebe pomyslím jen.
Chtěla bych ti říct, jak buší mi prudce
a z hrudi chce za tebou vyskočit ven.
Chtělo by na dlaň ti vyskočit,
usmát se a říct „Čau!“
Zamrkat na tebe a utrousit:
„S tebou je mi fajn.“
Chtěla bych ti říct tolik věcí,
ale mlčím jako němá.
Srdce mi sice potichu brečí,
ale ví, že cenu to nemá...
Přečteno 453x
Tipy 4
Poslední tipující: GirlFromTheRain, SZN, bokken
Komentáře (0)