Škodolibá láska
Anotace: Básnička o životě... =(
O lásce už jsem slyšela,
však nevím, co to je.
Nikdy jsem lásku nepotkala
a smutek si v mém srdci libuje.
Proč láska mě nechce navštívit
a trochu štěstí mi dát?
Proč nechce mě nikdo políbit
a po mém boku stát?
Já vím, jsem totiž obludná,
vypadám jako prase.
To proto se mi láská vyhýbá
a na mém smutku se pase.
Jen ať se láska baví
a nechá mě naivně snít.
O tom, že ten, kdo se mi líbí,
mě jednou bude rád mít.
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: Heartisss7
Komentáře (3)
Komentujících (3)