Nikdy se nedozvíš
Anotace: Někdy potkáte spřízněnou duši,která vám změní život...
Bál jsem se temnoty
a svých očí v ní
čtyř stěn a samoty
co nikdy nepustí
mockrát mě napadlo
skončit své bloudění
odejít napořád
tím se nic nezmění
nikdy ti neřeknu
zač všechno ti vděčím
nikdy se nedozvíš
jak moc v tebe věřím
nepotkat tebe
dávno vše vzdám
ztratil bych sebe
jsi všechno co mám.
Přečteno 536x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, Rolnička
Komentáře (2)
Komentujících (2)