Opět jsi to vystihla! Já si fakt vedle Tebe připadám jako z mateřské školky:-))
06.07.2008 16:07:00 | Dalar.janka
chce to upravu, odslokuj si to, basnicka je pak prehlednejsi...
jinak na zacatecnika celkem dobre...cit pro rym mas, ted se mrknu dale a uvidim :)
05.07.2008 08:50:00 | saddova