Dům bez adresy
Jsem na dně,
ale vodou to není.
Mám u'sta lháře
a pravdy se bojím.
Až se mi přestanout třást ruce
vstanu a otevřu tyhle dveře
Až se mi přestanout třást ruce
zase začnu věřit v sám sebe.
Chci opustit tenhle dům,
už nedoufám, že přijde n'ákej bůh.
Jenže zrcadla se rozlila po podlaze
a každej krok dá hodně práce.
Křičím do záchodový mísy
že to dneska nevzdám
že to ještě jednou zkusím
pošlete to dál a dál (prosím).
čím jsi, tím jsi....Kým jsi?
Domem bez adresy.
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: Duhová, Mraveneček
Komentáře (0)