Medová
Anotace: ha a teď si budu hrát já!
Od rána do noci
krmíš mě sladkým medem,
snídaně, oběd i večeře
přetéká zlatavou hmotou,
co slepila mi prsty
a zatemnila zrak.
Medově dokonalý svět
rovná se velká lež
a já křičím:
DOST!
Už nechci být tvou
panenkou na hraní!
Dej mi to sladký lepidlo,
já si chci taky hrát!
Přečteno 388x
Tipy 7
Poslední tipující: Churry, Mraveneček, jiljovský, Sinister, Caracol
Komentáře (2)
Komentujících (2)