Anotace: ..................
Já nevím, ale za tuhle máš ode mě tip:-) je strašně krásně napsaná, sama vím jak láska může být krásná..ačkoli je marná:-)naději si z láskou zmámeného srdce prostě nevymažu:-)
19.07.2008 20:51:00 | Lady Carmila
Báseň mně zaujala pro spoustu hezkých obrazů.Jen mi trochu vadí,že je zařazena ve Vyznání a zaznívá tam více zklamání.Nebo jsem to málo pochopila.
05.07.2008 19:59:00 | s.e.n