Srdeční záležitost
Anotace: Každý v životě má právo poslouchat své srdce málokdo jej dokáže poslouchat..... M.d.Head
Nejspíš hledám srdcem lásku
radost s pláčem schovávám
s citem ,něhou beru dechu
samotu tu odkládám.
Přečti slovník,přelož větu
nedostaneš v duši klid
Můžeš odevzdat se světu
sám se sebou se bít.
Nevyhraješ stěstí,Nechceš koupit náruč
sám odhodíš stud a strach
do života přidej chtění
v roskoši vychutnáš slast.
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)