Letní ... neletní
Anotace: .... pud ... nepud ... toužím po smíru
Pod skalou v borůvčí
kam chodí víly
spát
zakopu srdce své
na míle vzdálenou
na chvíli
zůstanu
nechci si s tebou
dneska
hrát
bereš mi hračky
pro lásku
a lopatičkou
házíš špínu
do duše
na tričko děláš
fleky
a vůbec
vem raděj srdce do dlaní
nezapomeň
že úsměv splín
zahání
vykopej srandy
kopec
pak vrátím se
zase ta samá
nebude mezi námi
ta proklatá
jáma
bude to tak
jak má být
Přečteno 383x
Tipy 35
Poslední tipující: Marco, PoeziGirl, jedam, jiřička, Belmon, a_tao, Iva Borecká, Štěpina G, Mraveneček, Lota, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)