Pořád mám naději
Anotace: Čekám na slova jednoho deštivýho odpoledne (jen slet myšlenek...)
Možná miluju
čerstvé housky ráno,
sluneční paprsky v poledne,
hvězdy na večerním nebi
a všechno,
co ostatním zdá se samozřejmé,
ale umřel mi smysl pro lásku
Ztratila jsem všechno
a vlastně jsem ztratila jen tebe
Vždyt realita je
platit ďáblu za to špatný
Nemůžu být sama se sebou
na tržišti ticha
i když měla bych co říct
snad za to může má pýcha
* jaký vliv má jediná kapka deště na celý svět?
Koupit se dá všechno...
i láska
Přečteno 377x
Tipy 8
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Kikay, Mraveneček, Someday, Sima
Komentáře (4)
Komentujících (3)