Pocit
Anotace: V lásce a válce ..., no však to známe všichni:o)
Mám ten divný pocit,
že mě máš ve své moci.
A já se z ní nemůžu vymanit
a v lásce se nějak prosadit.
Protože ty mi šanci nedáváš
a se mnou si jen zahráváš.
Jenže já to oplatit umím
a teď se moc zlobím.
Že Tě nemůžu jen tak opustit
a kořeny jinde zapustit.
Já jsem totiž věrná duše
a v lásce se chovám hluše.
Ale takhle to dál nejde vést
a já Tě přece musím svést…
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: snupicek, Douša, Mraveneček
Komentáře (0)