Denis
Anotace: ja ani nevim co to je,proste si to prectete a klido me sprdnete.to je tak kdyz je nekdo zamilovany
Možná je to láska,
A možná jenom sen.
Snad Ty si ta kráska
A já tvůj Andersen.
Dívám se Ti do očí,
Do těch modrých potůčků,
Ty se radši oddálíš se slovy
Měj se broučku.
Seděla v tom koutě,
Četla jeho básně,
Přemýšlela o životě
A o jeho kráse…
Najednou ji napadlo,
Proč vlastně žít.
Kvůli lásce,kráse,zklamání?
Stejně může odejít.
Odejít a kam?
Jemu do náruče?
Dívka neví,
Smrt pro ni bude lepší….
Představila si ty jeho hnědé oči,
Snad jen s něho se jí hlava točí
V tom cvakla klika
A dveře se otvírají
V těch dveří je Denis,
Snad jiného není……….
Přečteno 340x
Tipy 6
Poslední tipující: Vlk v rouše, Marfuša, Dalar.janka
Komentáře (1)
Komentujících (1)