Neumím ti dát srdce na své dlani
Anotace: Pokus o rýmování..povedlo ne, trošku :)
Neumím ti dát ani,
srdce na své drsné dlani,
rád bych, ale nedokážu,
to nikomu neukážu.
Promiň, jestli jsem tě zranil,
nerad bych lásku hanil,
nejsem však moc připravený,
být k někomu otevřený,
snad jsem tímto neranil tě,
vždyť víš lásko, Miluji tě!
Přečteno 360x
Tipy 8
Poslední tipující: Literinka, igniss, Gabi, Mraveneček, monterka
Komentáře (3)
Komentujících (3)