Jsi moje zlato
S Tvým nádechem spojen
Tvé srdce chci být.
Láskou Tvou kojen,
do Tvých snů vryt.
Jsi mým středem světa,
Tvá láska mě žhaví
jako Tvá silueta,
co k mé tak ladí.
Dáváš mi sílu,
hřeješ a radíš,
nebereš víru,
krásně mě svádíš.
Děkuji za to,
děkuji, že jsi,
jsi moje zlato,
já zas Tvůj svit.
Přečteno 1206x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Janetee, isisleo, Mraveneček, igniss, monterka, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)