Koukám se..
Koukám na tvé vlasy,co voní po růži
Koukám na tvůj obličej,rukou ti jezdím po kůži
Koukám na tvá ústa co chystají se zívat
Koukám na tvůj krk který chystám se líbat
Koukám na tvé tělo které je krásné
Koukám na tvé křivky které jsou jasné
Koukám na tvůj úsměv který mě hřeje
Koukám na tvou tvář která se směje
Koukám se tak na tebe a přitom tě maluju
Koukám se tak na tebe a vim že tě miluju
Přečteno 623x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, jesterka, Mraveneček, monterka
Komentáře (1)
Komentujících (1)