pro mého anděla
Anotace: kdysi mi někdo řekl že andělé nejsou tak jaktože tedka toho anděla mám a jsem sním strašně moc štastná .....
když vnoci ulíhám
na tebe vzpomínám
na ten den strávený
v mém krásném království
ty omě jediný víš
že tebe já miluji víc
doteky a rozkoš naše
spojí se v jednom hlase
slyšíš mě jak křičím
v té rozkoši mřížím
cítím to a ještě planu
konec nocí v polospánku
tahle láska nevyprchá
vím to jsem si jistá
než ale noc zase začne
den uběhne v poločase
Přečteno 709x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, mauvais-ange
Komentáře (0)