cestou necestou
Anotace: polem nepolem....
malý plyšový králíček
leží na poličce
příjdeš
a
začneš si s ním povídat
o všem
jen aby nebylo ticho
nesnášíš ho
jsi jako malé dítě
ty jsi taky povídají se vším
neživým
sedíš tam v koutě
s králíčkem v náručí
pláčeš?
přemýšlíš?
ne
vzdoruješ
jemu
osudu
tomu který ti přivál do cesty
ty nástrahy a pasti
ty překážky lásky
nechápeš
nemůžeš pochopit
ale snážíš se
nepodlehnout
bolesti
kterou ti způsobily ty pasti
umíš čekat
jednou najdeš cestu bez trní
a pak
nebude na tvé tváři vzdor
ale pochopení
těch
ostatních
kteří teprve
hledají cestu...
Přečteno 427x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, mauvais-ange, 0-0
Komentáře (1)
Komentujících (1)