Malé sladké tajemství
Anotace: vzpomínka na jednu krásnou chvilku... :)
Malinkého andílka držím v ruce
mé malé sladké tajemství
které ve mě dýchá tak prudce
abych věděla, že žije...
Malinkého andílka nechám zpívat
aby probudil tvé city
abych tě mohla zase líbat
a slyšet tvé ANO
Malinkého andílka už nikdy nepustím
v mém srdíčku je pro něj postýlka
a já něžně uložím ho do peřin
a budu se dívat jak spinká
A malinký andílek
mé malé sladké tajemství
vznáší se nad tebou a mnou...
Přečteno 624x
Tipy 8
Poslední tipující: Zweiblumen, Varda, jára spots, Bíša, Mraveneček
Komentáře (1)
Komentujících (1)