JDU...
Anotace: když se mi v životě dlouho nic neděje,začínám psát rádoby verše beze smysl....a tohle je toho důkazem:)
po špičkách
po kolejích
v láskách
v zapomnění
už nic není
neříkají
ledy tají
smutky bolí
stokrát spaní
už mě znají
dnes nepoznají
dech se tají
mrzne v máji
lže se v ráji
city v háji
pravdě se brání
když je k mání...
co je to s námi?
Přečteno 396x
Tipy 1
Poslední tipující: Jirda
Komentáře (1)
Komentujících (1)