Jsi
Anotace: ..a jen ty víš, že....
jsi věčnou záhadou
otázkou nezodpovězenou
mou touhou
i nicotou
jsi bytím, jež mě obklopuje
vášní, co mě spaluje
nezkrotný krotitel
můj spasitel
jsi část mého světa
nedokončená věta
obyvatel mého srdce
které tě chce
i nechce
jsi mým mrakem
který je na slunci
jsi hlubokým znakem
vyrytým v mým srdci
jsi cíl
od kterého utíkám
kterého se zříkám
a přesto ho chci
i nechci
náš příběh dál pokračuje
nikdy neskončí
někam směřuje
a fakt nezáleží
jak to nakonec dopadne
/my víme
co jiní ne/
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 782x
Tipy 24
Poslední tipující: pejrak, Megalo'R, Belmon, Myrja, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, Oťas, NikitaNikaT., Petbab, Rolnička, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)