Takové místo je jen jedno a dřéve nebo později se tam dostane každý s nadějí i bez
07.07.2008 10:01:00 | SZN
Moc hezky vyjádřené dílko, krásné obrady. Přijde mi trochu jednoduché, ale přitom tolik toho v sobě má. Vážně se nabojím napsat, že skláním a jenom se potvrzuje pravidlo, že i v jednoduchosti veliká krása.
07.07.2008 09:08:00 | Selča
St! za myšelnku a city, pěkné, líbí se mi to ... jj, tam by chtěl asik každý, nejspíš to bude ráj lásky. :o)
07.07.2008 07:19:00 | NikitaNikaT.