Anotace: .........
mmm...děkuju moc, snad objevíš i něco dalšího a já se někdy vypíšu:).
16.07.2008 12:41:00 | fidgetypoet
tak sem tě právě objevila - tohle je teprve druhá věc co čtu ale udělala mi radost - píšeš v ní sice o tisíckrát napsaném a popsaném ale píšeš o tom hezky a ne tuctově... není to naivní rýmovačka - myslím že máš talent a že se vypíšeš k opravdu dobré a opravdové poezii...
16.07.2008 12:23:00 | hanele m.