v knize žití čti mezi řádky
i věty tištěné
uvedou Tě do pohádky
jsou andělem napsané
09.07.2008 11:49:00 | vodnař
to je opravdu nějaké divné...já, když jsem zamilovaná, tak toužím jenom mluvit a mluvit a chci, aby mě ten můj poslouchal...Ale já jsem holt ještě mladá:-) Jinak opravdu krásné!
07.07.2008 13:34:00 | Dalar.janka
Klobouk dolů...asi jsi žena s lehce neženským mozkem...protože většina žen středního věku, které znám touží mluvit a zase mluvit...a ani nepotřebují posluchače:-)
Tím "žena středního věku" nemyslím vůči Tobě nic špatného!
Myslím si, že každý muž by z Tebe musel být nadšen:-)
07.07.2008 13:26:00 | monterka