Anotace: Na branku duše buší splín, jemuž se člověk nezbrání, bláhové srdce marně sní o novém Lásky shledání...;o( 07.07.2008 básně/láska - zklamánízměnit
Kozorozi říji mají
po celičký boží rok!
/Ty své rohy nesundají,
k soubojům je vždy jen krok.../
O jakých svých holkách mluvíš?
Ty snad zde nějaké máš?
A co, probůh, jenom míníš
tím, že mi to spočítáš?
Už si zapomněl, jak prášil
jsem Ti kdysi kožich Tvůj?
Fandíš si jak baron Prášil!
Raději se skryj v svou sluj!
17.07.2008 01:53:00 | Kozoroh 1
splín do duší nepouštět...Nadějí nech vzduch kolem sebe provonět...
08.07.2008 12:30:00 | malá a šikovná
to se stává...nemohu k tomu nic více dodat...Ale báseň je krásně napsaná!
07.07.2008 17:57:00 | monterka