Miluj
M jako moc
kterou má
I jako iluze
které dává
L jako láska
její název
U jako unesení
už tě z něj nepustí
J jako jehly
když jí cítíš
je to jako když tě píchají tisíce jich
Přečteno 506x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Mraveneček
Komentáře (1)
Komentujících (1)