Scházíš
Šeptám Ti šeptám,
jazykem v uchu,
živelné lásce
dopřej dnes sluchu!
Líbám Tě líbám,
na kůži hladké,
rozsévám po těle
polibky sladké.
Hladím Tě hladím,
na místech tajných,
viklám Tě něhou
v slovech nepoddajných.
Zpívám Ti zpívám,
o velké lásce,
dávám své srdce
malé sedmikrásce.
Scházíš mi scházíš,
sluníčko krásné,
chci Ti být blízko,
ať láska nepohasne.
Přečteno 476x
Tipy 9
Poslední tipující: Koskenkorva, Iva Borecká, Bíša, Lota, Romana Šamanka Ladyloba, Mraveneček
Komentáře (1)
Komentujících (1)