Nešťastná láska
Anotace: Rozchod je strašný ale co když vy někoho milujete ale on vás ne? Pak už vám zbívají jen dvě věci. Přetrpět to a žít dál a nebo...skočit.
Jako mlha po deštivých dní,
Nad její hlavou vznáší se stín.
Ta černá clona nad její neklidnou duší,
Co už nikdy, nikdo neutiší.
Nad hlubokou propastí právě se vznáší,
Zda skočit ,nebo život je lepší?
Co se jí asi teď honí hlavou
Snad ten dopis na rozloučenou.
V kterém píše lásce svého života,
Jak se pro ni trápila předešlá léta.
A místo kde se chystá zemřít
možná přijde a řekne že má ještě žít.
Teď už je pozdě , už skáče.
Oči má zmáčené od neustálého pláče.
Cítí se jak pták v lehkém vánku,
Brzo se uloží do věčného spánku.
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Květka Š., Caracol, Mraveneček
Komentáře (2)
Komentujících (2)