Jen ty, zlato!
Anotace: další, která by šla zhudebnit... prosiiiim kritika, komenty!!
Sbírka:
Zamilované
Po tvářích mi slzy stékají
A všem to říkají…
...Že chci být láskou tvou,
...Že pořád toužím být s tebou.
...Že mi chybí tvoje přítomnost,
...Že tě nebudu mít nikdy dost.
...Že tvůj hlas všude okolo já slyším,
...Že tvé dotyky na mém těle ještě pořád cítím.
...Že vzpomínka na tvé pevné objetí
Mi pomáhá k přežití.
...Že myšlenka na naše shledání
Všechny smutky zahání.
...Že víra, že máš mě rád
Umožní mi v klidu spát…
Jen ty, zlato,
jsi ten, kterého ráda mám!
Jen ty, zlato,
jsi nejlepší kluk, co znám!
Jen tebe, zlato,
vídám ve svých snech!
Jen tebe, zlato,
chci mít u sebe po večerech!
Jen tobě, zlato,
snesu modré z nebe!
Jen tebe chci, zlato,
jenom tebe!
Ta holka o ničem jiném nemluví
A všichni už to ví…
...Že mám tě plnou hlavu,
...Že nejsem jednou z davu.
...Že mám tě ráda víc než sebe,
...Že udělám cokoli, jen pro tebe.
...Že každý tvůj pohled je pro mě dar
...Že bez tebe bych nemohla jít dál.
...Že tvé pohlazení vynese mě do výšin
A já toužím, aby si byl jenom mým.
...Že každým dotykem mě oživíš i zabiješ
Tím, jak mě jím zamrazíš i zahřeješ.
...Že mi prostě kradeš srdce a já už se nebráním,
Protože ti ho taky ukradnu, jestli smím…
Jen ty, zlato,
jsi ten, kterého ráda mám!
Jen ty, zlato,
jsi nejlepší kluk, co znám!
Jen tebe, zlato,
vídám ve svých snech!
Jen tebe, zlato,
chci mít u sebe po večerech!
Jen tobě, zlato,
snesu modré z nebe!
Jen tebe chci, zlato,
jenom tebe!
Teď už všichni vidí,
že před tebou se ta holka stydí!
Teď už všichni ví,
Že ta holka ti pravdu nikdy nepoví!
Teď už všichni tuší,
Že ta holka chce, ať jí to před tebou sluší!
Teď už všichni čekají,
Kdy bude o tobě snít potají!
Teď už to z ní všichni cítí,
Že bez tebe vzdá se svého žití!
Teď už to víš i ty,
Že dokážeš splnit její sny!
Přečteno 810x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Andělská holka, jesterka, Mraveneček, Janetee, monterka, Varda
Komentáře (4)
Komentujících (4)