Anotace: už mě nenapadá, co sem psát.... snad jenom.. neodsuzujte jednoduchost... a styl... potřebovala jsem, aby dotyčnej poznal, že je to básnička, i když se v SMSce nedá rozdělit text na řádky...O:-)
nevim, jak tvoji chlapi,ale ja kdyz sem nejakymu napsala smsku jako basen, tak to ve vetsine nepochopili :-D, muj nazor je, ze to pochopi jen ti ze stejny planety jako sme my..tedy basnici :-)
nicmene tedy, k basni jako k celku se nevyjadruji
08.07.2008 12:11:00 | saddova