Dokonale znáš
Anotace: Jen zamilovaný text poskládaný do veršů...všechno pro jednoho perfektního člověka na světě :-*
Láska je kouzlo,
láska je hřích,
ale ty jsi můj, lásko!
Jen ty znáš smích,
smích nás dvou,
věčnost svou i mou,
krásu pramenů ve větru
i něžnost květů.
Znáš mé srdce dokonale,
víš o všem na světě mnohé,
odpuštění a trpělivost je tvá,
jen s tebou mohu být svá! :-*
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: Seanko
Komentáře (1)
Komentujících (1)