Udobřovací
Anotace: když se na vás někdo zlobí, slzičky rosy lístečky zdobí
Ráno pláče,..špatné zprávy
Slzičky ulpívají na listech trávy
bude líp , neboj,až polechtá nás sluníčko
až zase usměješ se na mě moje Leničko
udobřovací II: po třech hodinách
Sluníčko již osušilo všechny ranní slzy
kdy uslyším leničky smích? -
.......doufejme , že brzy
Komentáře (1)
Komentujících (1)