Ještě asik rány utržíš, ale přeji Ti jich co nejméně. Čas bohužel neobelstíš, osud si s námi hraje ... Však ty musíš být vítězem.
08.07.2008 19:23:00 | NikitaNikaT.
jsem jedna z davu! to je přesný....přesněji jedna z šesti miliard lidí:-) hlavně nic nevzdávat..hlavně ne život:-)
08.07.2008 17:23:00 | monterka