odznak
Anotace: ...jen tak...pro kamaráda....
Na krku nosím odznak blíženců
jsem podivný mutant kříženců.
----- Mařenky a Jeníčka ------
bez něho klíží se má víčka,
nemůžu usnout ani klidně spát
krásnou hru chtěla bych rozehrát
plnou něžných polibků a pohlazení
bez Jeníčka mařenky zbla není
Jeníček je noční hvězdná obloha,
bez něj se ploužím jako mátoha
Jeníček jsou něžné kapky deště
stále si přeji, jen ať prší ještě....
Pouze s ním je krásně kdekoli,
cestu lemují vznešené topoly
mou mysl však lemuje pouze jen
úžas jak cit je s citem propojen...
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: Chabalka
Komentáře (1)
Komentujících (1)