HAMLETIKA
...
Do ticha privátu
zní jemná, tichá slova
tři slůvka šejkspírova
změněná ve vatu
Tak tedy:
Být... či ne
Tvým Třetím Okem Strážným
andělem nerozvážným
jenž v tobě spočine?
Z přemíry touhy, která
ze srdce vytryskla
teď lámu paví péra
a sbírám střepy skla
co zbyly z našich řečí
... panáčci rozbití...
Láska je nebezpečí
co věčně hrozí ti
...
Komentáře (0)