Anotace: ...každý jsme anděl s jedním křídlem, abychom mohli vzlétnout, musíme se obejmout ...
V dvojobjetí dvojmo křídel
odvane nás z falše davu
závistí a zlob osidel,
ke snům vzhůru směr je dán
V beztížném pak spolu stavu
smutečních jsme prosti hran
***
Jiří senior
12.07.2008 09:21:00 | j.c.
Co na to napsat, dílko mluví za sebe, pěkně a poutavé, zamyslela jsem se.
09.07.2008 17:03:00 | NikitaNikaT.