Anotace: O bílé růži, jenž pohladí Tvou kůži a jejíž dotek nikdy nezapomeneš...
Báseň se hezky čte, tak svižně se nese. Ani výpadky rytmu nejsou bůh ví jak hrozné, ale škoda rýmu růži-kůži. V poezii už je natolik otřepaný, jako láska-páska a podobné. To je tak jediné, co bych asi vytkl, jinak celkem povedené... =)...
22.07.2008 17:50:00 | Miro Sparkus
Ach Yenn, tak krásná báseň plná něhy, plná citu.. Moc krásné musím říci, také bych chtěla cítit růži na své líci..
18.07.2008 16:35:00 | Inies