Pro potěšení
Když kráčíš si tak lesní krajinou,
všechny poupata se okolo tebe rozvinou.
Motýli se vznesou k nebíčku,
okolo zvířata zahrajou jen pro tebe tu známou písničku.
Tak pak na zem v opojení upadáš,
a ruce za zátylek si pomalu ukládáš.
koukáš zkrze větve na modré nebe a sluníčko,
to zahřeje tě u srdíčka maličko.
TAk tohle přeji aby se ti v práci zdálo,
a na svět aby se to jenom všechno smálo.
Přečteno 347x
Tipy 4
Poslední tipující: effenddy, Douša, drahý
Komentáře (0)