Láska je...
Anotace: ...pěkná mrcha...
Láska je bolest, která tě užírá
Láska je cit, který si nevybírá
Láska je čepel, která tě zraní
Láska je led, jenž nezná tání
Láska je moře, v kterém se utopíš
Láska je smutek, kterým se utrápíš
Láska je nebe, z něhož padá hvězda
Láska je sen, který se ti nezdá
Láska je duha, která na nebi se zjeví
Láska je prázdno, v kterém nic není
Láska je temnota, které se bojíš
láska je lávka, na které stojíš
Láska je nemoc, která se nedá vyléčit
Láska je smrt, kterou to musíš ukončit.
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: Jean89
Komentáře (0)