Milování...
ač těžko se dá vyjádřit slovy,
mně při té představě zastavil se dech,
když polibkem svým
mi něžně kloužeš po zádech...
Prsty tvé tančí
tak směle mi po těle,
jak křídla motýlí,
jako dva andělé...
Vycházím tobě vstříc,
své tělo ti nabízím,
tiše ti přísahám,
už nikdy nezmizím...
Láska je dar...
03.01.2020 17:28:33 | Lili Starr